TouchNTuff® 92-600
299 kr ex. moms
Världsledande engångshandske i nitrilblandning för skydd mot kemikaliestänk. Levereras i förpackning med 100st handskar. Beställningsvara.
Artikelnr: 21-5-03
Kategori: Skyddshandskar
Etiketter: fordon, kemikalieindustrin, livsmedel och dryck
- Ansells egen materialsammansättning ger förbättrat skydd mot kemikaliestänk.
- Mjuk nitrilblandning ger hög komfort och punkterings-motstånd som är upp till 4 gånger bättre än naturlatex i jämförbar modell
- Robust design för överlägsen hållbarhet.
- Silikonfri för produktskydd.
- Finns även i varuautomatsförpackning.
- Ytterligare testning av TouchNTuff®, som genomförts av ett anmält organ och omfattade ett ännu större urval kemikalier, bekräftar att handsken motstår en stor variation av industrikemikalier under längre tid än någon annan nitrilhandske för engångsbruk.
- TouchNTuff® är tillverkad av nitril och har ett punkteringsmotstånd som är upp till fyra gånger bättre än jämförbara naturlatexhandskar, och tre gånger bättre än motsvarande neoprenhandskar.
- Handsken innehåller inga naturgummiproteiner, vilket gör att användaren inte riskerar att drabbas av typ I-allergier. Primära hudirritationsstudier och lapptester har inte heller påvisat någon risk för irritation eller kontakteksem.
- Den unika sammansättningen ”Thin Nitrile Technology” gör att handsken är lätt att ta på och har utmärkt grepp i både våta och torra miljöer.
- Handsken är ytterst mångsidig och lämplig för många olika ändamål.
- Material Nitril
- Världsledande engångshandske för skydd mot kemikaliestänk
- Mjuk nitrilblandning ger hög komfort och punkterings-motstånd som är upp till 4 gånger bättre än naturlatex i jämförbar modell
- Handsken är lätt att ta på och har utmärkt grepp i både torra och våta miljöer
- Fungerar i de flesta verksamheter där engångshandske skall användas
Marknadssektorer
Standarder och certifieringar
Category III;
EN 420:2003 + A1:2009
EN 420:2003 + A1:2009
FDA21 CFR 177-2600
J K P T
Rekommenderas för
- Överföring av vätskor och fasta ämnen
- Provtagning och provbearbetning
- Bearbetning av kött, fisk och livsmedel
- Industriproduktion
- Underhåll
- Laboratorieanalyser
- Hantering av kemikalier